Grup de Treball de Promoció de la Salut (PS)

El Grup de Treball de Promoció de la Salut del COMG es va constituir l’any 2014 a instàncies del Dipsalut quan aquest va proposar un projecte als col·legis professionals del Fòrum Associació de Col·legis Sanitaris. L’objectiu plantejat va ser treballar per a la Promoció de la Salut entre els companys col·legiats, aportant les eines necessàries per incorporar-la a la seva pràctica clínica habitual i així arribar a la població general de manera activa i des d’una perspectiva positiva de la salut, la Salutogènesi.

Actualment està format per un equip de metgesses col·legiades que desenvolupa projectes propis per al col·lectiu mèdic però sobre tot projectes interdisciplinaris amb altres professionals dels Col·legis Oficials de Farmacèutics, Infermeres/rs, , Psicologia, Veterinaris i els recentment incorporats Professionals de l’Activitat Física i l’Esport i Treball Social.

El grup vol afavorir l'actualització del coneixement, l'increment de les habilitats i la promoció d'actituds necessàries per a millorar les competències en PS dels agents que treballem en salut.

Pots trobar més informació sobre nosaltres i els diversos grups de treball interdisciplinaris, informació d’actualitat, post quinzenals (articles al blog), i d’altres a la nostra web: https://www.promosalutgirona.org.

També ens pots seguir al compte de facebook i twitter (“Professionals per la Promoció de la Salut a Girona”), al canal de Youtube i subscriure’t al butlletí quinzenal.

DOCUMENTS ADJUNTS

LINKS D'INTERÈS

Necessites més informació?