Cessió d'espais

El Col·legi de Metges de Girona té disponibles per a professionals sanitaris algunes de les seves sales per tal de desenvolupar-hi una activitat concreta individual o en grup.

Sala d'actes

La sala d'actes del Col·legi Oficial de Metges de Girona, situada a la tercera planta de l'edifici Fòrum, on se situa la seu col·legial, forma part d'una reforma integral de la tercera planta per aprofitar l'espai existent i posar-lo a la disposició de la col·legiació.

La reforma de la tercera planta també inclou dues sales polivalents, una preparada per a formacions i un altre espai diàfen i acollidor amb taules i cadires òptimes per a workshops o altres esdeveniments. A més, també s'hi troba la biblioteca del COMG que s'ha traslladat en aquest nou espai.

 


Sala Catedral 

Amb l'objectiu de donar les màximes facilitats als metges residents que ho desitgin, el COMG ofereix la Sala Catedral com a lloc d'estudi pels MIR. Per utilitzar la sala només cal acreditar-se a recepció com a estudiant MIR.


Sala Aula Formació

L'Aula Formació és ideal per a qualsevol tipus de presentació, roda de premsa, sessió formativa o activitat per a unes 25 persones.
El preu varia en funció de la durada de l'activitat i de l'horari que es celebri. Els col·legiats hi tenen un 50% de descompte.

Preu lloguer jornada sencera en horari de 9 a 20 h: 150 €
  • Preu lloguer mitja jornada, 4h o menys: 95 €
  • Preu hora extra a partir de les 20 hores: 30 €/h
  • Preu lloguer de projector: 60 €/dia
Per a més informació, caldrà contactar amb el COMG mitjançant el formulari annex.

Galeria d’imatges

Necessites més informació?