COMG-Ajuda

El COMG-Ajuda és un projecte per desenvolupar projectes solidaris, a través de la qual fa 15 anys que el COMG treballa amb projectes de cooperació sanitària. Molts professionals metges hi han treballat i hi estan treballant per donar suport a poblacions on les condicions sanitàries mínimes no estan cobertes. Gràcies al seu esforç hem aconseguit que alguns nuclis concrets puguin oferir a la seva població una sanitat digne.

El COMG-Ajuda està obert a tots el professionals mèdics que vulguin cooperar o desenvolupar el seu propi projecte i està relacionat tant amb la cooperació de col·legis de metges catalans com amb la cooperació de col·legis de metges espanyols oferint cursos i borsa de treball.

A més, es disposa d'un magatzem físic i virtual de material mèdic-quirúrgic, al que es pot accedir a través del formulari de contacte d'aquesta pàgina, a disposició de qui el necessiti.

El COMG-Ajuda, a través de la seva butlleta d’inscripció, us obre les portes al vostre desig de cooperació. 

 

PROJECTES El COMG-AJUDA 2019

1. Associació d’ajut a nens de Nicaragua, de Montserrat Sabaté

Objectius: lluitar contra la marginació i l’exclusió social d’un col·lectiu de nens i nenes amb discapacitats o malalties cròniques del municipi de San José de Cusmapa (Nicaragua) i comunitats indígenes annexes; afavorir el seu desenvolupament integral mitjançant el programa “Catalunya Solidària” i dinamitzar la Cooperativa Agropecuària Multisectorial Catalunya formada per les famílies dels nens beneficiaris del programa.

Més informació a nensdenicaragua.ca

2. Projecte Girafra a Oluko (Uganda), d’Antonio Villalonga i Marc Vives

Objectius: construir un dipòsit d’aigua i les conduccions per portar aigua al dispensari i a les escoles de primària i de secundària; donar atenció mèdica gratuïta al centre de salut i contribuir a la formació d’infermers i estudiants de medicina que compartien l’estada al país.

Més informació a www.fundaciogirafra.blogspot.com.es

3. ONG Amics de Boulembou, de Clara Michaut

Objectius: millorar les condicions de vida de la població de Boulembou (Senegal) a partir de la creació de subministrament d’aigua potable, de la posada en marxa d’una Casa de Santé per donar assistència sanitària i de la realització d’un estudi per a detectar el risc de malnutrició infantil i un programa de salut ocular, entre altres mesures.

Galeria d’imatges

Necessites més informació?