Programa d'Atenció Integral al Metge Malalt (PAIMM)

El Programa d’Atenció Integral al Metge Malalt (PAIMM) té com a finalitat atendre els metges amb problemes greus de salut mental i/o addiccions per tal que rebin el tractament adient i puguin exercir la medicina en les millors condicions, tant per ells com pels seus pacients.

Per garantir una praxi de qualitat és imprescindible que cuidem la salut i el benestar dels professionals sanitaris.

 

El PAIMM va dirigit a:

Tenen dret a rebre l’assistència gratuïta del PAIMM tots els metges col·legiats i en actiu, és a dir, que no estiguin en situació d’invalidesa o de jubilació, donat que el programa es va crear perquè els metges amb problemes psíquics i/o addictius, poguessin tornar a desenvolupar la seva tasca professional en les millors condicions per ells mateixos i amb les màximes garanties pels seus pacients.

 

Què ofereix el PAIMM?

El PAIMM és un servei suportat per la Fundació Galatea que disposa d’uns procediments col·legials (confidencialitat, accés directe, contractes terapèutics pel seguiment de casos complexes...) i d’una unitat assistencial amb serveis d’internament, d’hospital de dia i consultes externes.

Els objectius del programa són:

  • Poder ajudar el major nombre de metges malalts.
  • Assegurar que rebin l'assistència especialitzada necessària.
  • Afavorir la seva rehabilitació com a professionals.
  • Procurar que la pràctica de la medicina es faci en les millors condicions possibles per la salut dels ciutadans. 


Com sol·licitar el servei PAIMM?

La via d’accés al PAIMM és a partir de la Unitat d’Acollida de la Fundació Galatea que serà l’encarregada d’acollir i derivar cada cas la unitat de servei que millor convingui. Sempre, davant la dificultat de fer un bon triatge, el metge serà derivat a la Clínica Galatea.

Per a més informació, podeu omplir el formulari adjunt i sereu atesos amb la major brevetat possible.

 

Política de confidencialitat

Cal destacar que el PAIMM s’emmarca dins la política de confidencialitat, un dels criteris essencials per a la Fundació Galatea. La Unitat d’Acollida gestionarà les dades dels usuaris amb totals garanties de confidencialitat.

Necessites més informació?