Presentació a Girona de l’Associació de Metges de l’Activitat Sanitària Privada (AMAPRI)

Oberta a professionals i societats que estiguin col·legiats a Catalunya i que desenvolupin la seva activitat al sector de provisió privada.

Dia: 09/05/2024
Lloc: Auditori COMG
Horari: 19.00

El 9 de maig el COMG acollirà la presentació a Girona de l’Associació de Metges de l’Activitat Sanitària Privada (AMAPRI), oberta a professionals i societats que estiguin col·legiats a Catalunya i que desenvolupin la seva activitat al sector de provisió privada. La presentació se celebrarà a les 19.00 hores a l’Auditori del COMG, les persones interessades poden confirmar la seva assistència a inscripcions@comg.cat.

A l’acte hi assistiran el secretari general de PIMEC, el Sr. Josep Ginesta; el secretari territorial de PIMEC Girona, el Sr. Joan Barfull; el director general corporatiu del COMB, el Sr. Lluís Esteve; el director jurídic del COMB, el Sr. Ignasi Pidevall, i el president del COMG i del CCMC, el Dr. Josep Vilaplana. 

L’associació neix amb l’objectiu d’aglutinar els professionals autònoms i les societats de l’activitat sanitària privada per tal de promoure i defensar els interessos dels professionals i la millora de les condicions en que presten els seus serveis. La seva constitució es va produir arran les noves directrius europees relatives a la negociació dels convenis col·lectius, que la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (CNMV) va confirmar que eren aplicables als metges del sector privat. 

AMAPRI s’ha constituït de la mà de PIMEC, en qui va confiar el Consell del Col·legi de Metges de Catalunya, donada la seva àmplia experiència en l’àmbit de la negociació col·lectiva com a representant dels interessos del petites i mitjanes empreses, així com de professionals autònoms. 

Us hi esperem!