Inici dels cursos de català per a tota la col·legiació!

Si ets col·legiat/da i estàs interessat/da a fer un curs de català per millorar el teu nivell oral i escrit, des del COMG t’ho posem fàcil!

Dia: 08/04/2024
Lloc: en linia
Preu: Gratuït

Si ets col·legiat/da i estàs interessat/da a fer un curs de català per millorar el teu nivell oral i escrit, des del COMG t’ho posem fàcil!
 
El COMG et facilitarà la inscripció, com a alumne preferent, als cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística per al 3r. trimestre del curs 2023-2024. Els cursos s’iniciaran el 8/9 d’abril de 2024 i finalitzaran el 18/19 de juny de 2024. 
 
Com en edicions anteriors, els cursos van a càrrec del Consorci de Normalització Lingüística i el COMG que n’assumeix el cost, per tant, seran gratuïts per als col·legiats/des.
 
A continuació, es detallen les modalitats en les que es pot realitzar el curs:
 
  • Presencial:  Horari fix. Desplaçament a l’aula física. Nivells A2/B1/B2/C1
  • En línia asíncrona: Sense horaris fixos ni desplaçaments. Només treball en línia.  Nivells B1/B2/C1
  • En línia nivell Bàsic:  Des del COMG t’ajudem a registrar-te a la plataforma parla.cat. Contacta’ns i et donarem el suport que necessitis! 
 
De l’11 al 21 de març el CPNL de Girona farà les proves per determinar el nivell de català de cada alumne que inclouen els nivells citats més amunt, de 45 hores cadascun.

El CNL de Girona farà la inscripció als cursos que s’ofereixen el 3r trimestre i, en cas no hi hagi cap curs del nivell i modalitat triada, informarà d’altres recursos per aprendre català.
 
Els col·legiats interessats en inscriure’s al curs podran comunicar-ho al COMG fins l’21 de març de 2024, mitjançant correu electrònica a inscripcions@comg.cat  amb les següents dades:
  • Núm.  Col·legiat
  • Núm. de DNI
  • Nom i Cognoms
  • Data de naixement
 o trucant al telèfon del COMG 972 20 88 00 i demanant per Mònica Verdaguer.

Més informació: cnpl