Cicle literari Promoció de la Salut. Presentació del llibre: Reinici

Escrit per Laura Geli

Dia: 11/04/2024
Lloc: AUDITORI COMG
Horari: 18:30 h
Preu: Gratuït

En el marc del cicle literari Promoció de la Salut, el dijous 11 d'abril, el Col·legi Oficial de Metges de Girona tindrà el plaer d'acollir la presentació del llibre “Reinici, primera novel·la  de Laura Geli i que va escriure amb la ploma del cor.

L’acte se celebrarà a les 18:30 hores, a la sala d’actes del COMG (3a planta) i estarà presentat per la Dra. Ana Gonzalez, hematòloga i membre del Grup Promoció de la Salut.

L’autora del llibre, acompanyada de la seva amiga, la doctora Carme Mariscot, explicarà en primera persona el procés viscut d’un trasplantament, des dels primers signes de la malaltia fins a uns mesos després de la recepció de l’òrgan. Són uns relats amb densitat emocional, fets, sentiments de contradicció i moments d'humor, escrits en prosa poètica.

La Laura Geli va estudiar a l'Aula d'escriptura a l'Escola Municipal d'Humanitats de la Merçé de Girona i també va estudiar Narrativa i Novel·la a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

La Carme Mariscot i Bas és psiquiatre, formada a l’Hospital de Sant Pau i treballa a diferents àrees de l'IAS de Girona i la Clínica Bofill.

El llibre incorpora les il·lustracions de l’artista Jaume Geli.

Inscripcions: inscripcions@comg.cat