Concursos artístics per a metges i XII Jornada cultural del CCMC

22a edició impulsada pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya

Dia: 22/05/2024
Lloc: COMB
Preu: Gratuït

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC) convoca de nou a tots els metges i metgesses artistes o amb aficions artístiques i a les seves parelles a participar en aquesta nova edició dels Concursos Artístics en les disciplines de Dibuix/Pintura, Fotografia, Narrativa breu  i Poesia.

El termini de presentació de treballs és del 15 al 26 d’abril de 2024 a les 10 hores.

L’acte de proclamació i lliurament de premis tindrà lloc en el marc de la XII Jornada Cultural (programa) del CCMC que es durà a terme a Barcelona el proper 22 de maig de 2024.

Els premiats de les quatre disciplines seran convidats pel col·legi que organitza cada disciplina a assistir-hi amb un/a acompanyant per tal que puguin recollir el seu guardó.

Preu de la jornada: 48 euros/persona (inclou menú i transport). El COMG posa a disposició dels col·legiats un autobús pel viatge d'anada i de tornada. Inscriu-te a inscripcions@comg.cat abans del 14 de maig.

El COMG lliura el premi Vela llatina amb tramuntana que s'atorga als guanyadors de Fotografia. Un guardó fet amb pedra de marbre marró, que prové d'unes pedreres de l'Alt Empordà de la zona d'Avinyonet de Puigventós, i creat exclusivament per a l'ocasió pel metge jubilat, escultor per afició i membre de la Junta Sènior, el Dr. Josep Maria Trull.

Consulta les bases del concurs i el programa de la Jornada Cultural en els documents adjunts.

Activitats obertes a tota la col·legiació! Us hi esperem!

Organitzador: CCMC