Sortida al Jardí Botànic Marimurtra i als Jardins de Santa Clotilde

Organitzada per la Secció Sènior del COMG

Dia: 14/04/2023
Lloc: Jardí Botànic Marimurtra (Blanes) i Jardins de Santa Clotilde (Lloret de Mar)
Horari: 8.30 a 16.00

Activitats que realitzarem:
  • Visita guiada al Jardí Botànic Marimurtra, a Blanes
  • Visita al Santuari de Santa Cristina, a Lloret de Mar
  • Visita guiada als Jardins de Santa Clotilde, a Lloret de Mar
  • Dinar a l’Hotel Rigat Park (Lloret de Mar)

Preu sortida: 81 euros i 55 euros pels col·legiats sènior (inclou transport anada i tornada i assegurança)

Programa:

Sortida a les 8:30h des de Pàrquing de Fontajau / 8:45h des de Plaça Poeta Marquina.
Iniciarem la visita guiada al Jardí Botànic Marimurtra a les 10 hores, on durant una hora i mitja descobrirem la bellesa d’un dels jardins més rics de la riba Mediterrània, situat damunt d’uns penya-segats que voregen el mar i des d’on es poden contemplar algunes de les panoràmiques més espectaculars de la costa i conèixer més de quatre mil espècies vegetals.
A continuació, ens dirigirem al Santuari de Santa Cristina on podrem veure l’església, la plaça del pi i visitar el lloc on Sorolla va pintar el quadre “Catalunya”, que actualment està a EEUU.
En finalitzar aquesta activitat, 12,30h. aproximadament, ens traslladarem fins als Jardins de Santa Clotilde, a Lloret de Mar on podrem gaudir d’una vegetació pròpia de la conca mediterrània (pins, til·lers, àlbers, pitòspors, xiprers,...). La vegetació juntament amb els elements arquitectònics presents, dissenyats per integrar el desnivell del jardí, produeixen una impressió inesborrable i ens fan submergir en aquest món idíl·lic que representa el Jardí.
Per últim, gaudirem d’un dinar a l’Hotel Rigat Park, a Lloret mateix, a 400 metres dels Jardins.
En acabar, tornada a Girona.
 

IMPORTANT:

  • INSCRIPCIONS: Per telèfon: 972.20.88.00 o e-mail: lrivera@comg.cat Les PLACES SÓN LIMITADES. Data límit inscripcions: dimecres 5 d’abril.
  • PAGAMENT PER TRANSFÈRENCIA al compte ES85 2100 0002 5302 0165 0620. Concepte: nom i cognoms. Data límit pagament: dimecres 5 d’abril.
  • CANCEL·LACIONS: S’hauran d’efectuar abans del 5 d’abril. Les cancel·lacions posteriors a aquesta data, no seran retornades.
  • Un cop s’inscrigui a la sortida, rebrà un correu de confirmació amb el menú del dinar i ens haurà de contestar si té alguna al·lèrgia o intolerància alimentària.