Xerrada "Carn i proteïnes alternatives en l'alimentació del futur"

A càrrec de Jordi Bernardo, expert en la química dels aliments

Dia: 23/02/2023
Lloc: Sala d'actes del COMG
Horari: 19.00

Conferència de Jordi Bernardo sobre l'alimentació del futur i els següents aspectes:
  • Sistemes de producció de carn actuals
  • Implicacions ecològiques i sanitàries
  • El paper de la carn en l'alimentació humana
  • Proteïnes alternatives i el seu origen
  • Noves línies d'investigació sobre la producció de proteïnes alternatives
  • Carn de laboratori
  • Proteïnes d'origen vegetal
  • Proteïnes a partir de fongs i llevats
  • Proteïnes a partir d'insectes
Durada aproximada de la conferència: 1 hora

La xerrada també es podrà seguir online: https://us02web.zoom.us/j/83560231096?pwd=NzdtK2FDalR5VzZkWjJLOEZCdzNsZz09
Codi d’accés: 543089

Activitat impulsada per la Secció de Metges Sènior

Inscripcions a lrivera@comg.cat o al telèfon COMG 972 20 88 00.

DOCUMENTS ADJUNTS