Curs de Qi Gong · 4rt trimestre

El Qi Gong és una disciplina mil·lenària originària de la Xina que ajuda a reconnectar amb un mateix i augmenta el sentiment de benestar

Dies: del 14/09/2022 fins el 21/12/2022
Lloc: COMG (C/ Albereda, 3-5. Girona)
Horari: 10.30 (els dimecres)
Preu: Activitat subvencionada parcialment per a la col·legiació

13 sessions d'una hora i quart cada dimecres, del 14 de setembre al 21 de desembre a càrrec de la psicòloga Irene Grau. Es tracta d'una activitat assequible i adaptable a totes les condicions físiques. 

Activitat parcialment subvencionada pel COMG. Preu: 75 euros/trimestre. Places limitadesData límit per inscriure's: 9 de setembre

El Qi Gong es basa en moviments lents i estiraments suaus de tot el cos, en la respiració i en la concentració per buscar el benestar personal i la longevitat. Els beneficis de la pràctica del Qi Gong són dormir millor, aprendre a respirar i a coordinar els moviments, reconnectar amb un mateix i ajudar a centrar-se, allunyar els pensaments negatius, millorar la flexibilitat i augmentar el sentiment de benestar.

Activitat inclosa en el Programa de Protecció Social (PPS) del COMG.
 
Dra. Marta Ripoll
"El curs de Qi Gong m'ha sorprès molt satisfactòriament. M'ha servit per cuidar-me durant una hora i mitja cada setmana, per poder desconnectar mentalment i encarrilar el dia amb més força després de les sessions. M'ha encantat el treball d'estiraments i de reeducació corporal. Gràcies per la iniciativa!!"
 
Dr. Ángel Izquierdo
"Ha estat molt positiu. És una forma d'equilibrar-te, d'omplir-te, ... en definitiva, una autocura emocional i física. Moltes gràcies, Irene i companys!!"
 
Dra. Mercè Salvans
"A mi em dona energia i, a nivell corporal, he millorat amb equilibri i flexibilitat. Gràcies i fins el proper curs"
 
Dra. Graciela Perkal
"Per mi ha estat una experiència molt positiva, tant des del punt de vista emocional com físic. Per això, vull repetir-la al setembre!"
 
Dra. Carolina Roig
"Com que ja coneixia la pràctica del Qi Gong m'ha agradat molt poder-la fer a través del COMG. El treball que fem m'ajuda a nivell físic per la mobilització articular, estiraments, ... i també a nivell mental per aprendre a desconnectar i a trobar-me amb el meu jo interior a través de les meditacions. En definitiva, una bona iniciativa molt profitosa per contribuir a millorar el meu benestar."
 
Dra. Maria Rosa Blasco
"El que jo més valoro és la integració de cos, ment i esperit en una sola disciplina. Repetiré!!"