HEALTHCOM’22. Comunicació, terminologia i salut. L'evolució del coneixement en salut, un repte per la comunicació i el llenguatge

Organitzat pel Grup IULATERM, Institut de Lingüística Aplicada IULA-CER

Dia: 19/05/2022
Lloc: Auditori Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (Roca Boronat, 138. 08018 Barcelona)
Horari: 9.00

La jornada d'investigació HEALTHCOM’22. Comunicació, terminologia i salut continua la tradició de les anteriors ediciones de 2017 i 2019 de celebrar una jornada científica interdisciplinària, dirigida als investigadors i professionals de la salut i de la lingüística aplicada, especialment als especialistes en discurs especialitzat i terminologia.

Aquest any el tema central de la jornada es L'evolució del coneixement en salut, un repte per la comunicació i el llenguatge, donat que s'inscriu en les activitats derivades del projecte TERMMED (2018-2020), orientat a l'anàlisi diacrònic de la terminologia a partir de corpus especialitzats fragmentats, com estratègia fonamental per l'estudi de l'evolució del coneixement científic. En aquesta línia, es compta amb conferenciants i ponents a persones amb una obra ben reconeguda dins la història de la ciència, la medicina, l'enfermeria i l'anàlisi de les comunicacions en l'àmbot de la salut i la terminologia. 

La jornada té interès per tots els professors, estsudiants i professioanals que treballen amb el llenguatge, la comunicació i el discurs de les ciències de la salut.

LINKS D'INTERÈS