Qi Gong

Salut i esport a l'abast de tots els col.legiats

Dies: del 19/01/2022 fins el 09/03/2022
Lloc: COMG
Horari: 10:30 h
Preu: Activitat subvencionada parcialment pel COMG

Les inscripcions per aquesta activitat han estat tancades a 31 de desembre satisfactòriament i el grup de participants està complet. Es preveu fer llista d'espera amb les persones interessades per a la propera edició, pel que es demana als col·legiats i col·legiades que mostrin el seu interès en la realització de l'activitat mitjançant l'adreça de correu electrònic indicada a baix i es respectarà l'ordre de comunicació.
 


Benvolgut company/companya,

Des de la Secció de Metges Sèniors us volem presentar una nova activitat emmarcada dins de les denominades físiques i oberta a tota la col.legiació. Es tracta del Qi Gong, una disciplina mil·lenària originària de Xina. Es basa en els moviments lents del cos, la respiració i la concentració.

Començarem amb 8 sessions d’1 hora i quart de duració, cada dimecres del 19 de gener al 9 de març. A les 10:30 del matí a la 3ª planta del COMG.

El preu serà de 40€ (el COMG assumirà com sempre una part).

Els beneficis de la pràctica de Qi Gong són: dormir millor, aprendre a respirar i coordinar els moviments, re-connectar amb un mateix i ajuda a centrar-te, allunyar els pensaments negatius, millorar la flexibilitat i augmenta el sentiment de benestar.
Es assequible i adaptable a totes les condicions físiques, pots vindre a provar.

Inscripcions abans del 31 de desembre 2021.

Per a mes informació i inscripcions, truca al 972 20 88 00 (Mariajosé o Laura) o escriu correu a comg@comg.cat