Trobada sobre medicina privada/assegurança lliure

Segona jornada d'acord amb l'èxit de la trobada del dia 30 de setembre

Dia: 25/11/2021
Lloc: Sala d’actes del COMG (3a planta)
Horari: 19.00 h

Després de la primera trobada sobre medicina privada que vam celebrar el passat 30 de novembre, hem organitzat una nova sessió informativa el pròxim dijous 25 de novembre a les 19.00 al COMG (c/Albereda, 3-5. Girona). L’objectiu és donar continuïtat a la primera reunió i aprofundir en els moviments de present i de futur que viu i viurà el sector. En aquesta ocasió, ens acompanyaran dos referents i grans coneixedors del sector mèdic i del sector privat a Catalunya i a tot l’Estat:

·         Marc Soler, director general corporatiu del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) i coordinador del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC). Un gran coneixedor de la demografia mèdica a Catalunya i a tot l’Estat.

·         Ignasi Pidevall, director jurídic del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) i del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC). El major coneixedor de tots els aspectes legals vinculats a la col·legiació i a l’exercici mèdic.

Creiem important constituir un grup d’experts que pugui aconsellar i ajudar en la negociació i en el diàleg amb els diferents sectors implicats en la pràctica privada. Hem de ser capaços d’avançar-nos i de posicionar el col·lectiu mèdic de la millor manera davant els canvis que s’estan precipitant.

Desitjant que sigui del vostre interès assistir, és convenient que es confirmi assistència mitjançant correu electrònic a l'adreça: comg@comg.cat.