Conferència de prestigi · Intel·ligència artificial i Big Data en salut: el canvi de paradigma està servit

A càrrec del Dr. Jose Ibeas

Dia: 22/10/2021
Lloc: Sala d'actes de l'Hospital Josep Trueta de Girona
Horari: 13.00
Preu: Acte gratuït

Doctor en Medicina (Ph.D.). Màster en Medicina basada en l’evidència. Postgrau en Processament de Big Data i Intel·ligència Artificial per a Ciències de la Vida.

Actualment és consultor del Departament de Nefrologia, director del Grup de Nefrologia Clínica, Intervencional i Computacional de l'Institut de Recerca i Innovació de l'Hospital Universitari Parc Taulí de Barcelona.

Té una gran experiència en malalties renals cròniques i accés vascular en l’àmbit assistencial, docent i investigador, amb més de 500 comunicacions i conferències a congressos nacionals i internacionals i diverses publicacions nacionals i internacionals, la direcció de tesis doctorals; i guardonat amb 13 premis. Membre del Comitè Ètic de Recerca Clínica de l’Hospital Universitari Parc Taulí.

Membre del grup de treball d'Intel·ligència Artificial de la Societat Espanyola de Nefrologia. Director del Màster en Intel·ligència Artificial i Big Data en Salut de l’Hospital Universitari Parc Taulí i Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

És el secretari del grup de treball sobre accés vascular que pertany a la Societat Espanyola de Nefrologia. Membre del Grup de Treball d’Accés Vascular de la Societat Catalana de Nefrologia. Membre del grup de treball de Nefrologia Intervencionista de la Societat Espanyola de Nefrologia. Vicepresident del Grup Multidisciplinari Espanyol d’Accés Vascular (GEMAV). Expresident de la Vascular Access Society (VAS).
 

La conferència es podrà seguir via zomm, en directe a partir del següent enllaç i amb el següent codi d'accés: 006769