Trobada sobre medicina privada/assegurança lliure

Reunió per saber cap on anem i tenir un grup expert que pugui aconsellar i ajudar en la negociació i en el diàleg amb els diferents actors

Dia: 30/09/2021
Lloc: Sala d’actes del COMG (3a planta) · C/Albereda, 3-5. Girona
Horari: 19.00 h

El COMG, sempre atent a l’actualitat mèdica que ens afecta, vol compartir amb la col·legiació la inquietud pels canvis tan importants que estem vivint en el camp de la medicina privada/assegurança lliure.

Fenòmens com:

- la informatització i la digitalització (recepta electrònica privada, vídeo-consulta, etc...)

- la creació de grups hospitalaris o gabinets que gestionen tota l’activitat financera

- o la pressió de grups asseguradors sobre els usuaris/pacients/professionals/centres,

impacten de manera molt negativa en el col·lectiu mèdic.

L’antic triangle pacient-metge-asseguradora es veu ara modificat per aquests factors i des del Col·legi volem afrontar aquesta situació conjuntament defensant els interessos dels professionals mèdics que treballen parcial o completament en aquest àmbit.

Per tots aquests motius i d’altres que discutirem, organitzem una trobada amb el col·lectiu de professionals mèdics del COMG interessats en la pràctica privada/assegurança lliure.

Pensem que cal crear un grup de treball o secció específica que conegui de primera mà què esta passant a Catalunya i a l’Estat. És important conèixer els moviments que hi ha en el sector, com podem avançar-nos i com podem posicionar el col·lectiu mèdic de la millor manera davant els canvis que s’estan precipitant. És clau saber cap on anem i tenir un grup expert que pugui aconsellar i ajudar en la negociació i en el diàleg amb els diferents actors.

La trobada tindrà lloc el dia 30 de setembre a les 19.00 a la sala d’actes del COMG (3a planta). La durada prevista serà de 60-90 minuts i constarà d’una breu introducció i d’un posterior debat.

És convenient que es confirmi assistència mitjançant correu electrònic a l'adreça: comg@comg.cat.