Cicle d'experiències en lideratge. Construïm nous models d'atenció a les persones

Dia: 18/05/2021
Lloc: Online
Horari: 17.00

La pandèmia de la COVID-19 ha evidenciat la necessitat de repensar els models d’atenció actuals.

En l’atenció primària i l’àmbit hospitalari cal incorporar les lliçons apreses durant la pandèmia per reforçar noves maneres d’atendre les persones i consolidar la relació amb el territori o altres actors de l’entorn comunitari.

En els entorns residencial i domiciliari concretament, resulta cabdal fer-ho des d’una visió conjunta i integradora que se centri en les necessitats de les persones i el seu projecte de vida.

Durant el cicle presentarem diverses experiències de lideratge i d’èxit en aquests àmbits que poden servir d’exemple per a altres professionals.
 
Per donar el tret de sortida al cicle, el proper 18 de maig tindrà lloc una sessió de presentació del cicle on es presentarà la primera experiència en lideratge.

Aquesta primera sessió pretén ser un espai per compartir la visió de tres professionals que, durant la pandèmia, van viure una experiència que els ha permès madurar algunes propostes. El seu objectiu és clar: ajudar a crear un entorn segur, de qualitat i satisfactori tant per a les persones que han de viure als centres residencials com per a les seves famílies.
 
PROGRAMA

17.00 h Benvinguda i presentació Dr. Jaume Padrós, president del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya.

17.10 h Presentació del cicle i de les ponents Dr. Albert Ledesma, metge de família. Comissionat de la junta del CoMB pel projecte IFMiL. Moderador de la sessió.

17.20 h Treball compartit entre el sistema social i sanitari als centres residencials Sra. Ana Mari Fité Serra, coordinadora de les actuacions en matèria social del centres residencials de la Regió Sanitària Lleida.

17.40 h Donar resposta a les necessitats d’atenció sanitària a les persones que viuen en entorns residencials Dra. Cristina Solé Felip, metgessa del Centre Geriàtric Lleida i metgessa de Medicina Interna Hospital Arnau de Vilanova.

18.00 h Una experiència d’èxit. Propostes per a un nou model d’atenció Sra. Carol Mitjana, directora del Centre Geriàtric Lleida.

18.20 h Debat i conclusions

INSCRIPCIONS