Inici del curs: Claus per fer de ponent de comunicacions científiques

Modalitat en línia

Dia: 21/01/2021
Horari: Del 21 de gener a l'1 de febrer de 2021. Sessió telepresencial el 26 de gener de 2021 de 18 a 19:30h
Preu: Metges del CoMB, COMG, COMLL, COMT: 56€ Altres professionals: 75€

Les presentacions de ponències en congressos, seminaris, reunions, o inclús les intervencions en els mitjans de comunicació, han esdevingut una activitat habitual per a molts professionals de la medicina. Per això, molts senten la necessitat, i la responsabilitat, de millorar les seves habilitats comunicatives amb l’objectiu de dur a terme aquesta activitat d’una manera més àgil, distesa i eficaç.

En aquest curs t'oferim les claus per dissenyar una bona presentació de caràcter científic o acadèmic tenint en compte tant el disseny de les pantalles per a reforçar el missatge com els aspectes més rellevants que impacten sobre l'audiència: la gestió de les pròpies emocions, el maneig de situacions crítiques o el necessari equilibri entre contingut, disseny i exposició.
 

El curs, en modalitat online, té un enfocament altament participatiu i permetrà que els alumnes puguin aprendre a elaborar presentacions d'impacte i, alhora, prendre consciència sobre el seu propi estil comunicatiu, ja que, de la mà de l'experta, tindran una valoració individual sobre aspectes personals clau com són l'expressió oral, el llenguatge facial o el moviment de mans.

Durada: 6h
Places: 16

Més informació: Més informació