Curs d'Estiu  “Principals Epidèmies i altres Problemes de Salut en Crisis Humanitàries: Descripció i Estratègies de Resposta” (2n edició)

Dies: del 06/06/2020 fins el 07/06/2020
Lloc: Online
Horari: 15:30 a 19:30
Preu: 70

Curs d'Estiu en la seva 2a edició de: “Principals Epidèmies i altres Problemes de Salut en Crisis Humanitàries: Descripció i Estratègies de Resposta” (2n edició) (2 ECTS), que organitza Cooperativa Humanitària i la Facultat d’Infermeria i que es fa des de la Fundació de la UdG.

Els objectius del curs són descriure els principals problemes de salut presents en les crisis humanitàries i la resposta clínica i operacional que s'ha de donar i reconèixer les principals malalties tropicals a les quals s'exposa el personal expatriat i les presents al nostre territori.

Aquest curs està adreçat directament a futurs professionals i a professionals que considerin l’acció humanitària com una possible orientació laboral o que tinguin interès en aquesta temàtica. Enguany, amb la pandèmia del COVID-19, tothom ha vist la necessitat d’un aprofundiment en els coneixements en aquesta temàtica.

Els professorat del mateix són persones amb molta experiència en aquest àmbit, amb una llarga trajectòria professional en cooperació internacional i el treball amb refugiats i amb pandèmies mundials.

 

El curs es durà a terme online, per videoconferència en temps real amb la plataforma ZOOM  del 6/07/2020 al 10/07/2020, de dilluns a divendres de 15:30 a 19:30 h. El preu és de 70€

 

Per a més informació i inscripcions:

https://www.fundacioudg.org/ca/epidemies-problemes-salut-crisis-humanitaries-estrategies-resposta.html

 

Més informació: Fundació Udg

DOCUMENTS ADJUNTS