CAMPUS IFMIL - La Pediatria a Primària

Formació acreditada, interactiva... i 100% online!

Dies: del 20/05/2020 fins el 30/09/2020
Lloc: Campus IFMiL
Horari: Inici 20 de maig Matrícula oberta tot l’any!
Preu: 300

 

Si vols conèixer o actualitzar-te en els principis pediàtrics que cal contemplar a l’atenció primària... ara pots fer-ho online i al teu propi ritme!

 

Des de l'Institut de Formació Mèdica i Lideratge ens plau rellançar aquest curs autoformatiu dirigit a professionals sanitaris que tractin amb infants i adolescents.

Elaborats i actualitzats per especialistes de l’Hospital Clínic i Sant Joan de Déu de Barcelona, els continguts incorporen tant eines, casos i recursos de la pediatria preventiva com de la pediatria clínica per a què puguis fer una assistència mèdica integral (dermatologia, traumatologia, ortopèdia...).


Tots els materials són interactius, s’han enriquit amb imatges i exercicis pràctics i et permetran realitzar el curs de manera molt amena per a què puguis contrastar i posar a prova el que vas aprenent.


Inici 20 de maig
Matrícula oberta tot l’any!

Descripció

Tal i com recull el Pla Estratègic d’Ordenació de l’Atenció de Pediatria a l’Atenció Primària, la promoció de la salut i una atenció sanitària d’alta qualitat per als infants de 0 a 14 anys han de ser objectius prioritaris per a la nostra societat, tenint en compte especialment que la majoria de les intervencions que es fan per millorar la salut de la infància i la joventut influeixen també positivament en la salut de la futura població adulta.

Aquest curs, dirigit a professionals sanitaris que tractin amb infants i adolescents en l’àmbit extrahospitalari, pretén proporcionar les eines i els recursos propis de la pediatria preventiva per atendre nens i adolescents sans, i facilitar també els coneixements necessaris per poder oferir, en el marc de la pediatria clínica, una assistència mèdica integral (dermatologia, traumatologia, ortopèdia...) al nen i adolescent malalt.

El programa, que ha estat revisat i actualitzat per especialistes en pediatria, té en compte aspectes clau com les interrelacions individuals i amb la comunitat i, a partir de casos clínics, explora situacions específiques que permeten el treball pràctic i aplicat dels alumnes.

Tots els materials interactius, que s’han enriquit amb imatges i exercicis pràctics, permeten que els alumnes puguin anar realitzant el curs al seu propi ritme posant a prova i contrastant els coneixements adquirits.

Sol.licitada la renovació dels 10,4 crèdits atorgats pel CCFMC, en edicions anteriors.

Més informació:
Organitzador: IFMIL