Curs Radiologia de Tòrax suggestiva de COVID-19

Dies: del 04/05/2020 fins el 31/05/2020
Lloc: Online
Preu: Gratuït

En el context actual de pandèmia COVID-19, l'Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI) en col·laboració amb la Universitat de Girona (UdG) ha desenvolupat aquest curs de Radiologia de Tòrax suggestiva de COVID-19.

La radiologia de tòrax pot ser un element fonamental en el diagnòstic i el seguiment d'aquests pacients, a vegades en un context de severitat clínica altres vegades amb símptomes lleus amb infecció sospitada o confirmada i per als qui es desconeix la probabilitat de desenvolupament de pneumònia.
El curs pretén ser una eina per a ajudar els professionals a identificar, a través de les imatges de radiografia de tòrax, les troballes que suggereixen una afectació pulmonar per COVID-19, així com aquells que poden apuntar a altres patologies diferents.

El curs està organitzat en 7 temes (5 temes principals més 2 de control) on es troba teoria i exercicis per resoldre. Els temes de control són el primer i l'últim, que tindran els mateixos exercicis i serviran per avaluar l'eficàcia del curs.
Amb l'afany de compartir el coneixement i l'experiència s'ha desenvolupat en tres idiomes: català, castellà i anglès i l'accés és lliure. Per aquestes raons us demanem que feu la màxima difusió, tant interna com externa.

Més informació:
Organitzador: l'Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI) en col·laboració amb la Universitat de Girona (UdG)