(ACTIVITAT SUSPESA) VINTENA EDICIÓ DELS CONCURSOS ARTÍSTICS

SI ETS METGE O METGESSA AMB AFICIONS ARTÍSTIQUES, ET CONVIDEM A PARTICIPAR EN LA VINTENA EDICIÓ DELS CONCURSOS ARTÍSTICS

Dies: del 23/03/2020 fins el 20/04/2020
Horari: Entre els dies 1 al 14 de maiga les 10 hores.
Preu: Gratuït


El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya convoca de nou a tots els metges i metgesses artistes o ambaficions artístiques i als seus i les seves cònjuges a participar en aquesta nova edició dels Concursos Artístics en les disciplines de Cinema, Dibuix/Pintura, Fotografia, Narrativa breu i poesia.

Com s’hi pot participar?
Hi ha unes bases comunes per a totes les disciplines que exposem tot seguit i unes bases específiques de cada una d’elles que podeu consultar fent clic a la disciplina en la que vulgueu participar: BASES DEL CONCURS COMUNES A TOTES LES DISCIPLINES:
Convocatòria: hi poden participar tots els metges col·legiats a Catalunya i els seus cònjugues.
Acceptació: la participació al concurs significa l’acceptació íntegra de les bases generals i de cada modalitat aixícom el veredicte del jurat corresponent.

Les obres premiades pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya podran ser reproduïdes en els mitjans que es consideri oportú així com la relació de metges participants.
Qualsevol cas no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització.

Com fer arribar els treballs?
Els treballs en format digital (cinema, fotografia, narrativa i poesia) es poden enviar a l’adreça de correu electrònicdel col·legi que organitzi la disciplina en que es participa.
La resta de treballs (dibuix i pintura i cinema en el cas què no es presentin digitalment) es poden portar al col·legi respectiu i aquest ho farà arribar al CoMB (dibuix i pintura) i a Tarragona (cinema en format DVD). A partir del 2 de juny aquests treballs seran retornats als col·legis d’origen perquè els retornin als seus autors.

Premis:
El premi Tritó de bronze s’atorga als guanyadors dels concursos de Dibuix i Pintura, Narrativa i Poesia. És obra d’Eusebi Arnau, escultor, i Lluís Masriera, joier, grans artistes representatius del modernisme català.
El premi Antoni Mussa s’atorga als guanyadors del concurs de Cinema. Antoni Mussa va viure al segle I abans de Crist i va morir l’any 14 abans de crist. És el primer metge tarragoní del que es té notícia. El I CERTAMEN MÈDIC DE CINE AMATEUR “PREMI ANTONI MUSSA” es va dur a terme l’any 1971.
El premi Esculapi de bronze s’atorga als guanyadors del concurs de Fotografia. És una reproducció d’una estàtua trobada al jaciment d’Empúries l’any 1909 durant les excavacions, fetes en dues parts, i durant 98 anys fou exposada a la seu de Barcelona del Museu d’Arqueologia de Catalunya i va ser portada a la seu d’Empúries el març de 2008.

Jurat: estarà format per experts de reconegut prestigi a criteri del col·legi organitzador del respectiu concurs. Els premiats de cada modalitat podran formar part del jurat de la convocatòria de l’any següent i, en aquest cas, no
podran presentar-se a concurs.
Acte de proclamació i lliurament de premis: tindrà lloc en el marc de la X Jornada Cultural del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya que es durà a terme a Lleida el proper 28 de maig de 2020. Els premiats de tots cinc concursos seran convidats pel col·legi que organitza cada disciplina a assistir-hi amb un/a acompanyant per tal que puguin recollir el seu guardó.

DISTRIBUCIÓ DE DISCIPLINES I COL·LEGIS:
Cinema amateur:
Col·legi Oficial de Metges de Tarragona. Sra. Elisabet Mata
Via de l’Imperi Romà, 11. 43005 Tarragona - Tel. 977 23 20 12 - comt@comt.cat

Dibuix i Pintura / Narrativa breu:
Col·legi de Metges de Barcelona.
Dept. d’Activitats i Congressos. Sra. Patricia Martínez
Pg. Bonanova, 47. 08017 Barcelona - Tel. 93 567 88 60 - congres@comb.cat

Fotografia digital:
Col·legi Oficial de Metges de Girona. Sr. Xavier Roca
Carrer Albereda, 3-5, 17004 Girona - Tel. 972 20 88 00 - xroca@comg.cat

Poesia:
Col·legi Oficial de Metges de Lleida. Sra. Maria Àngels Sanchez
Rambla d’Aragó, 14. 25002 Lleida - Tel. 973 27 08 11 - secredir@comll.cat

Més informació: https://www.comb.cat/