Masterclass de la mà de Jordi Naval, director de BIOCAT “Keys for entrepreneurship in life sciences: life beyond postgraduate”.

La sessió tractarà sobre emprenedoria i aspectes relacionats amb innovació, transferència i internacionalització en l’àmbit de les ciències de la vida. Us encoratgem a participar !

Dia: 18/02/2020
Lloc: Parc Hospitalari Martí i Julià. (Sala a definir)
Horari: 10:30h a 12:00h

El proper 18 de febrer de 2020 Jordi Naval, director de BIOCAT, ens visitarà amb l’objectiu de realitzar una masterclass que portarà per títol: “Keys for entrepreneurship in life sciences: life beyond postgraduate”. La sessió tractarà sobre emprenedoria i aspectes relacionats amb innovació, transferència i internacionalització en l’àmbit de les ciències de la vida. Us encoratgem a participar !
 
  Jordi Naval (Director General de Biocat), llicenciat en Farmàcia i Bioquímica. Durant els darrers 18 anys, ha participat en la creació de diverses startups com ara: Infociencia, Anaxomics, Enemce Pharma, Genocosmetics Lab y Aelix Therapeutics, spinoff del consorci Hivacat que desenvolupa la primera vacuna terapèutica per al VIH.
Biocat és l'organització que impulsa l'ecosistema de la salut i les ciències de la vida a Catalunya i treballa per transformar la ciència i la tecnologia en creixement econòmic regional i en impacte social. Biocat centra la seva estratègia en diferents punts clau:
·  Sensibilització i promoció de l'ecosistema, creant eines i estratègies per a millorar el coneixement del sector sanitari català i incrementar la seva projecció tant a nivell nacional com internacional, amb l'objectiu de posicionar a la BioRegió com a referent internacional.
·  Brindar capacitació innovadora i desenvolupar talent, dissenyant i executant programes i iniciatives per millorar el talent i l'emprenedoria, considerats factors essencials per al creixement del sector.
·  Accelerar la transferència de tecnologia i el creixement empresarial donant suport i duent a terme activitats per augmentar el valor del sector, posant especial èmfasi en el valor afegit de la recerca, el coneixement i la transferència de tecnologia, la internacionalització i l'accés al capital.
 
Esperem que sigui del vostre interés!

Organitzador: biocat

LINKS D'INTERÈS