POSPOSAT! - Seminari de preparació per a la jubilació de Metges - 3a edició

Si esteu jubilats o esteu a punt de fer-ho, des del COMG us ajudem a preparar la vostra jubilació

Dia: 14/11/2019
Lloc: Hotel Carlemany. Plaça Miquel Santaló 17002, Girona
Horari: De 16:00 a 20:00
Preu: Seminari gratuït

 

Per tercer any consecutiu, el COMG organitza un seminari dedicat als metges d'entre 55 i 65 anys, que estiguin interessats en el que els empara la jubilació i com planificar-la. Serà molt interessant i de profit per als metges que siguin previsors i s'estiguin plantejant quines són les millors opcions, tant en la vida professional com personal, per quan arribi aquest moment.

El seminari té una durada de només 4h i podran assistir-hi tots els col·legiats i els seus acompanyants (parella) a qui, sens dubte, també afectarà la jubilació dels professionals.
 

 

16.00h. Benvinguda i presentació. Dra. Carme Busquets. Secretària del Col·legi Oficial de Metges de Girona.

16.15h. Com viuen els metges la jubilació? Sr. Josep de Martí. Llicenciat en dret. Màster en dret públic. Màster en gerontologia social. Consultor gerontològic i professor del màster en gerontologia.  

16.45h. Preparant la nova fase vital: La planificació legal. Sr. Alejandro Ebrat. Advocat. President de la secció de dret fiscal de l’il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i professor del màster en dret.

17.30h. Preparant la nova fase vital: La planificació econòmica. Sr.Antoni Fernández, director general de Caixa Enginyers Vida i Pensions
18.15h. Pausa cafè.  

18.30h. El metge, la jubilació i les seves peculiaritats respecte a d’altres professions. Sr. Jordi Oleart. Advocat. Soci d'Oleart Abogados. Consultor laboral de l’Assessoria Jurídica del CoMB.

19.15h. Preparant la nova fase vital: La planificació asseguradora. Sra. Mayka Sánchez. Diplomada en empresarials i postgrau en Direcció comercial Internacional. Especialista en assegurances de Medicorasse, Corredoria d’assegurances del CoMB.

19.45h. La nova vida com a “metge jubilat”. Dr. Manel Sans. President de la secció de metges sèniors del CoMB.
 
20.00h. Cloenda. Dr. Josep Vilaplana. President del Col·legi Oficial de Metges de Girona.Es recomana inscripció mitjançant l'adreça de correu electrònic: secretaria@comg.cat tot indicant el nom i cognoms de les persones assistents.