Secció de Metges Sèniors

La Secció de Metges Sèniors del COMG és un col·lectiu format per metges jubilats que es manté actiu a través d’una agenda molt variada d’activitats culturals, lúdiques i formatives que es duen a terme de manera periòdica.

Actualment, aquest grup està presidit per la Dra. Carme Busquets, la vicepresidència és pel Dr. Joan Sala, la secretaria, per a la Dra. Pilar Vicente i la tresoreria, per al Dr. Carles Puig. Completen la junta com a vocals els doctors Josep Maria Trull, Maria Rosa Burgell i Elisa Planas.

Les persones interessades a formar part d’aquesta secció es poden posar en contacte a través de l’adreça electrònica seniorscomg@comg.cat.
 
D’altra banda, els facultatius que han desenvolupat la seva trajectòria a l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta, també es poden unir a l’Associació de facultatius jubilats Dr. Josep Trueta, que compta amb la col·laboració del Col·legi de Metges de Girona, i que també impulsa diverses accions durant l’any. L’actual presidenta d’aquest grup és la Dra. Elisa Planas i aquells professionals interessats poden contactar a través del correu electrònic facultatiusjubilats@comg.cat