Formació

Des del COMG volem facilitar tota la informació al col·legiat referent a la formació continuada que pot realitzar en diferents organismes reconeguts, certificats i especialitzats en el context sanitari.

Després de fer una anàlisi de la situació actual de la docència a les comarques gironines, es van detectar tres agents importants amb qui crear aliances: la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i el Consell Català de la Formació Mèdica Continuada (CCFMC).

Tanmateix, el COMG ofereix la possibilitat de realitzar jornades formatives in situ, proposades pel col·legiat, de temàtiques d'interès majoritari i que puguin ser degudemanet acreditades i convalidades per la Universitat de Girona (UdG) o altres universitats públiques.

Per a més informació, omple el formulari adjunt.

 

Beques

El COMG té assignades unes partides pressupostàries anuals destinades a la formació dels metges. Tant dels metges col·legiats com dels futurs professionals, estudiants de medicina, que hagin apostat per aquesta professió.

Cursos que et poden interessar

T'interessaria fer un curs de català?. Vols millorar el teu anglès?.

Institut de Formació Mèdica i Lideratge (IFMiL)

L’Institut de Formació Mèdica i Lideratge (IFMiL) és l’aposta dels Col·legis de Metges de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona per la formació mèdica continuada de qualitat, una eina necessària perquè metges i metgesses exerceixin la medicina amb els valors del professionalisme, assumint lideratge i promovent la salut de la societat i de les persones.

 

Acadèmia de Ciències Mèdiques

La corporació mèdica de Catalunya i Balears.

Consell Català de Formació Continuada

El Consell Tècnic de Medicina (CTM) és un òrgan que, depenent del Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS), acredita els cursos dirigits, principalment, a professionals mèdics a Catalunya.

Universitat de Girona (UdG)

El Col·legi Oficial de Metges de Girona, a través del seu president, forma part del Consell Assessor del Consell Social de la Universitat de Girona (UdG) i del Comitè d'Avaluació Interna (CAI) de la UdG.

 

Necessites més informació?