Exposició de pintura de l'artista Maria Antònia Mateu Salvà

Obra basada en les parts del cos i en la naturalesa del cos humà.

Dies: 18/03/2019, 21/03/2019, 16/05/2019
Lloc: Seu col·legial COMG Albereda, 3-5 · 17004 Girona
Horari: Dilluns i divendres de 8.30 a 15.00h. Dimarts, dimecres i dijous de 8.30 a 20.00h.
Preu: Gratuït

A partir del 18 de març, en els espais de recepció del COMG, es gaudirà de l'exposició de pintura de l'artista Maria Antònia Mateu Salvà, l'obra "Òrgans i emocions, poètica pictòrica" està basada en les parts del cos i en la naturalesa del cos humà.

El dijous 21 de març, a partir de les 18.00 h, es durà a terme la inauguració de l'exposició i per a l'ocasió comptarem amb la presència de l'artista que ens farà una visita guiada i ens comentarà l'obra i gaudirem plegats d'una copa de cava. 

...L'art per a mi és emoció, sinceritat i procés en continu canvi. És com una manera d'entendre el teu entorn. En el qual hi ha tot un seguit d'estímuls. Aquests estímuls, normalment vénen de les emocions que em desperten la bellesa i el dolor de la plenitud i la buidor. D'aquesta manera la iconografia es desprèn a partir dels ulls per allà on ens entra la bellesa, l'amor, l'estima; el cor, on tot batega d'emoció; el cervell, una batalla de la racionalització; i els pulmons, on tot succés es viu amb la respiració. A partir d'aquesta recerca d'una poètica visual, tot allò de la naturalesa interior de l'ésser humà, i de l'exterior de la naturalesa inerta i vivent, va cohesionant-se en la meva producció i recerca artística personal....

Maria Antònia Mateu Salvà també ens acompanyarà el dijous 16 de maig, dia de la jornada de portes obertes del COMG que coincideix amb el certàmen Girona Temps de flors i amb la jornada de 4a edició dels Premis Bonastruc ça Porta.

Més informació: Maria Antònia Mateu Salvà

DOCUMENTS ADJUNTS