Inici / ActualitatTornar

La foto "La salut neix de la terra. Tots som granets de sorra" guanya un dels concursos fotogràfics del Grup de Promoció de la Salut

24/08/2018

El Grup de Promoció de la Salut del COMG ja ha fet públic un dels guanyadors dels dos concursos fotogràfics que ha posat en marxa aquest estiu sobre "què ens genera salut". Els participants, que en aquest primer concurs obert a tothom, havien de ser majors de 18 anys i residir a la provincia de Girona, havien de publicar una fotografia al seu perfil personal de Facebook que ilustrés què els generava salut, juntament amb una frase breu que n'expliqués el motiu. 

La foto guanyadora ha estat "La salut neix de la terra. Tots som granets de sorra" de Conxita Velasco que s'ha endut un bateig astronòmic per a dos adults i dos nens a l'Observatori Astronòmic d'Albanyà. La foto escollida serà la portada del calendari de promoció de la salut 2019 que edita conjuntament el Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) i el Col·legi de Farmacèutics de Girona (COFGi).

Els mesos de l'any d'aquest calendari els ilustraran 12 fotografies sorgides del segon concurs fotogràfic del Grup de Promoció de la Salut, exclusiu per a col·legiats al COMG i al COFGI, del que en breu se'n faran públic els guanyadors.