Secció d'Atenció Primària i Comunitària

La Secció d'Atenció Primària i Comunitària del COMG, que es constitueix sense ànim de lucre, es regeix pel Reglament adjunt, els Estatuts de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de Girona, i totes les disposicions legals que li siguin d'aplicació.

Té per objecte social dignificar l’Atenció Primària (AP), en general, i, especialment, les especialitats de Medicina familiar i comunitària (MFIC) i la Pediatria en l’AP, posant en valor el seu pes en el sistema sanitari. També, participar en la millora del funcionament actual de l’Atenció Primària (AP) a les comarques de Girona.

La composició de la Junta Directiva de la secció és la següent:
  • Presidència: Dra. Carolina Roig
  • Vicepresidència: Dra. Montse LLoveras
  • Secretari: Dr. Josep Gil
  • Tresoreria: Dra. Teresa Mir
  • Vocals: Dr. Pep Figa, Dr. Jacint Caula, Dra. Silvia Torrent, Dra. Judith Ferragutcases, Dr. Rafael Ramos, Dra. Imma Sau, Dra. Alba Orriols
Podran ser membres de la secció tots el metges que tinguin vinculació amb l’Atenció Primària que voluntàriament vulguin adherir-se, que acreditin la seva pertinença a l'Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de Girona i que voluntàriament demanin la seva incorporació a la Secció.

Tots els interessats a ser membres de la secció podeu omplir el següent formulari (https://forms.gle/oYDUXbVFpKuit9sN6) o trucar al telf 972208800.

Galeria d’imatges

Necessites més informació?