Saló Residents

un espai web on trobar el què cal saber dels 59 centres que hi ha a Catalunya, distribuïts entre 42 hospitals i 17 unitats d’atenció familiar i comunitària.

Dies: del 25/06/2020 fins el 31/07/2020
Lloc: Online
Preu: Gratuït

Si encara no tens clar on vols fer la residència o, si creus que ho tens clar, però vols conèixer altres possibilitats, el Departament de Salut estrena el Saló dels Residents, un espai web on trobar el què cal saber dels 59 centres que hi ha a Catalunya, distribuïts entre 42 hospitals i 17 unitats d’atenció familiar i comunitària.

Quines especialitats tenen? Quantes places ofereixen? On trobaràs la millor formació per tu? Per què? Com pots demanar més informació? Tot ho trobaràs al Saló dels Residents.

Els hospitals i les unitats docents de Catalunya ofereixen en aquesta convocatòria una xifra rècord: 1.441 places, en més de 50 especialitats, repartides entre 1.142 places per metges residents (MIR), 199 per infermeres residents (IIR), 41 per psicòlegs residents (PIR), 25 per farmacèutics residents (FIR), i  34per residents d’altres professions (biòlegs, físics i químics).

El sistema de salut de Catalunya et vol acollir en la teva nova etapa de formació com especialista i per aconseguir-ho, arreu del país compta amb centres, equips i tutors que et garanteixen una formació de qualitat, adaptada als teus ritmes i necessitats, i que t’acolliran des del primer dia amb entusiasme per potenciar la teva trajectòria professional.

Recorda: abans de decidir-te, entra consulta el Saló dels Residents i segueix què se’n diu a les xarxes a #SalóResidents

Més informació: