Exempció de quota per incapacitat temporal superior a 90 dies

Si has tingut un accident o pateixes una malaltia que afecta el desenvolupament normal de la teva feina i la baixa laboral supera els 90 dies, el Col·legi et dona suport en aquesta situació amb una reducció del 100% de la quota col·legial.(No afecta a la quota del Programa de Protecció Social). Quan s'autoritzi aquesta reducció, passaràs a estar inscrit amb la condició de no exercent
 
Informació
Per tramitar aquesta reducció seria necessari:
  • Presentar el document de baixa laboral corresponent al període pel qual es demana la reducció de la quota, es podran beneficiar d'una reducció del 100% en la quota col·legial.
  • En el moment que la situació canviï i el col·legiat s’incorpori de nou a la seva activitat laboral, ho haurà de comunicar al COMG per tal de tornar a la situació de quota completa.
  • La data d’inici de la reducció de quota per motiu d’IT de més de 90 dies es podrà fer retroactiva fins a l’inici de la IT mentre no s’hagin superat els 120 dies en relació a la data de comunicació de la mateixa. En cas d’haver-se superat aquest termini, la data d’inici serà igual a la data de comunicació de la IT.
 
Documentació
 
Vies de tramitació
  • Per correu electrònic: col.legiacions@comg.cat
  • Presencial (cal demanar cita prèvia)

Necessites més informació?