Conciliació de la vida personal i familiar

Les responsabilitats personals i familiars, i la pràctica de la professió mèdica poden condicionar la qualitat de vida.

Des del PPS es vol fer més fàcil la conciliació d’aquestes dues vessants tan importants en la vida d’una persona, principalment amb l'arribada d'un nou membre.

Servei de suport familiar

Per a metges en situació professional activa i amb dificultats per compaginar la vida familiar amb l'activitat professional. Inclou cangur i servei domèstic.

Aquests serveis volen donar respostes als imprevistos familiars que puguin aparèixer. S'inclou el servei de cangur (per a fills de 0 a 6 anys) o el servei de tasques de la llar.

Més informació

Canastreta per al nounat

Benvinguda a nous membres de la família.

El COMG, a través del seu Programa de Protecció Social, et vol felicitar en un moment tan especial i contribuir a alleugerir les despeses inicials que implica l'arribada d'un fill. Disposa, amb aquest objectiu, d'una canastreta amb una selecció de productes* de primera qualitat, adients per a aquesta situació.

Hi poden accedir aquelles famílies que durant aquest any esdevinguin pares biològics o adoptius o bé hagin acollit temporalment un infant tutelat per l'Administració competent.

El període per poder presentar sol•licituds a la canastreta per al nounat queda vinculat a nadons nascuts al llarg de l’any, i acaba el 28 de febrer de l’any següent

(*) els productes poden variar segons l’estoc del proveïdor.

Més informació