Lloger local Blanes

04/02/2021
Categoria: Altres

El Centre es troba a Blanes, en la zona de Can Borrell, aprop de Mossos d´esquadra.
 
Té una superfície de 69,74 metres quadrats, però molt ben repartits i aparenten més metres. Decoració rústica i càlida, que afavoreix una recepció i acollida agradable, en la que predomina la fusta, disposa de bomba de calor i fred, il.luminació variada segons necessitat.
 
Té una entrada molt maca  amb 2 portes de fusta d´arc, una fixa i l´altra funcional.Permet entrada de llum natural.
Disposa d´una petita recepció, un WC adaptat i un passadís que comunica amb :
 
- Una consulta individual, amb finestra per afavorir ventilació i cortina per mantenir l´espai protegit.Disposa d´armari amb pica preparada en cas d´ús, ara no s´està utilitzant.
 
- Una petita "cuina" amb armaris, rentadora i petita nevera.No es pot cuinar però es pot instal.lar un microones per escalfar el menjar.
 
- Una sala de treball grupal o per l´ús que se li vulgui donar segons professional, amb parquet de fusta, miralls en un lateral de la sala, que es poden cobrir amb cortines i petit armari.Té un finestral a la part superior de la paret del fondo per permetre ventilació i entrada de llum natural.
 
A sobre de consulta individual, "cuina "i WC hi ha un altell per possible emmagatzematge o ús que se li vulgui donarEl telèfon de contacte és el 626490493 i el meu nom és M.Carmen.
  

FORMULARI DE CONTACTE

CONTACTE

Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona

972 20 88 00

comg@comg.cat

HORARI: dilluns, dimecres i divendres de 8.30 a 15.00 h. Dimarts i dijous de 8.30 a 20.00 h. AMB CITA PRÈVIA