• Inici
  • Comunicació
  • Posicionaments

Posicionament del CCMC i el COMG sobre els atemptats de BCN i Cambrils

18/08/2017

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya i el Col·legi Oficial de Metges de Girona condemnen els atemptats de Barcelona i Cambrils

 

EL CONSELL DE COL·LEGIS DE METGES DE CATALUNYA I EL COL·LEGI OFICIAL DE METGES DE GIRONA CONDEMNEN ELS ATEMPTATS DE BARCELONA I CAMBRILS

Girona, 18 d’agost de 2017 – El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC) i el Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) expressen el seu més sentit condol i solidaritat amb les víctimes i familiars dels atemptats terroristes succeïts ahir a la Rambla de Barcelona i a Cambrils.

El Consell i el COMG volen agrair i reconèixer profundament l’esforç realitzat per tots els professionals mèdics i sanitaris de Barcelona i Tarragona, que, des dels successos d’ahir a la tarda, continuen atenent les víctimes.

També fan un reconeixement a la solidaritat ciutadana rebuda i al treball dels diferents col·lectius professionals i socials d’atenció en situacions d’emergència, així com als cossos i forces de seguretat.

El CCMC i el COMG ofereixenla seva col·laboració a les institucions i als ciutadans per allò que considerin oportú per contribuir al treball dels professionals mèdics i sanitaris.