Dr. Joan Plana Montaña

24/12/1956 - 07/07/2023

El Dr. Joan Plana Montañá va néixer a Olot (Girona).
 

Metge de primària molt apreciat per pacients i professionals. Descendent d'una àmplia nissaga de metges. El Dr Joan Plana i Montaña, fou metge especialista en Medicina familiar i comunitària amb una llarga trajectòria professional.

En els inicis de la seva carrera va treballar com a metge adjunt d’urgències a l'Hospital Trueta i a l’Hospital Sant Jaume d’Olot. Posteriorment, i fins la seva jubilació, la seva activitat laboral la va desenvolupar com a metge de família al CAP d’Olot compaginant aquesta feina amb la seva consulta privada, com a geriatre a la Residència Montsacopa i al centre de dia de Sant Feliu de Pallerols. També com aficionat a l’esport, especialment al tenis i al ciclisme, va col.laborar durant molts anys com a metge en les activitats organitzades pel Club Ciclista d’Olot.

El Dr. Joan Plana el recordarem sempre per ser un metge excepcional, amb una gran vocació per la medicina, treballador incansable, un gran company de feina, i, per sobre de tot, una molt bona persona. Mai tenia un no per ningú, en tot moment, preocupat per ajudar a tothom i davant dels conflictes, sempre afavorint mesures conciliadores. Sens dubte, un model a seguir en tots els aspectes.

Els darrers anys de la seva vida professional van estar marcats per la lluita contra la dura malaltia, tot i això va demostrar una fortalesa immensa deixant una gran lliçó de vida per a tots els que estàvem al seu voltant. Els qui hem tingut la sort de treballar amb ell no l’oblidarem.

Dra. Teresa Mir
Metgessa de família al CAP d'Olot