Cursos que et poden interessar

T'interessaria fer un curs de català?

Si ets col·legiat/da i estàs interessat/interessada a fer un curs de català per millorar el teu nivell oral i escrit, des del COMG t'ho posem fàcil! 

El COMG posa al teu abast un nou curs trimestral de català de cara al proper 2024. Els cursos s’iniciaran el 8/9 de gener de 2024 i finalitzaran el 13/14 de març.
 
Com en edicions anteriors, els cursos van a càrrec del Consorci de Normalització Lingüística i és gratuït per als col·legiats/des, assumint-ne el cost el COMG.
 
A continuació, es detallen les modalitats en les que es pot realitzar el curs:

  • Presencial: Horari fix. Desplaçaments a l’aula física.
  • En línia síncrona: Horari fix amb connexió a l’aula virtual.
  • Semisíncrona: 50% de connexió en directe a l’aula virtual, 50% de treball en línia a l’aula Moodle.
  • Semipresencial: 50% presencial a l’aula física, 50% treball en línia a l’aula Moodle.
  • En línia asíncrona: Sense horaris fixos ni desplaçaments. Només treball en línia. 

Durant el mes de novembre, es faran les proves per determinar el nivell de català de cada alumne. Els cursos que s’inclouen són els dels nivells A1, A2, B1, B2 i C1, de 45 hores cadascun.
 
Els col·legiats interessats en inscriure’s al curs podran comunicar-ho al COMG fins al 15 de novembre, mitjançant un correu electrònic a Mònica Verdaguer (mverdaguer@comg.cat) o trucant al telèfon del COMG (972 20 88 00).
 


Vols millorar el teu anglès?

Si ets col·legiat/da i vols millorar les teves habilitats comunicatives en anglès, escrit i parlat, des del Col·legi Oficial de Metges de Girona et donem l'oportunitat de fer-ho!

El COMG organitza per al curs vinent diferents opcions per practicar l'idioma d'una manera integrada i comunicativa.

1.- Classes presencials:

Les formacions es farien amb grups d'un màxim de 10 persones i en sessions de dues hores cadascuna. En finalitzar el curs els assistents obtindran un certificat d'assistència emès per l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Girona.

Les dates i horaris previstos per a cada nivell són:

Curs nivell inicial. Dimarts 16-18 h. De l'1 d'octubre al 30 juny 2020 (34 sessions)
S'exclouen els dies: 29 d'octubre (Fires de Girona), 24 i 31 de desembre (Nadal), 7 de gener (Reis), 7 d'abril (Setmana Santa), 23 de juny (Revetlla Sant Joan).

Curs nivell intermedi B1. Dijous 18-20 h. Del 03 d'octubre 2019 al 25 juny 2020 (34 sessions)
S'exclouen els dies: 31 d'octubre (Fires de Girona), 26 de desembre i 2 de gener (Nadal), 9 d'abril (Setmana Santa) i 23 d'abril (Sant Jordi)

2.- Classes de conversa:

Si prefereixes practicar l'anglès amb un grup de conversa reduït (de màxim 5 persones) i amb altres persones que tenen un nivell similar al teu, et proposem fer-ho a través de sessions dirigides, que es farien també a partir de setembre i en horari de matins. 

Les classes presencials i de conversa es faran a la seu del COMG: Carrer Albereda, 3-5 · 17004 Girona.

Si esteu interessats a realitzar el curs d'anglès, si us plau, responeu aquest qüestionari.