Inici / Serveis professionals / Servei d'assegurances Medicorasse - COMG

Servei d'assegurances Medicorasse - COMG

El Col·legi Oficial de Metges de Girona té el servei d’assegurances externalitzat a l’empresa Medicorasse, la setena corredoria d’assegurances d’Espanya. Medicorasse negocia productes exclusius per als col·legiats del col·legi gironí buscant un equilibri entre la cobertura, el preu i el servei respecte el mercat. S’ofereixen 13 tipus d’assegurances diferents vinculades a la llar, la salut, accidents, jubilació o orfenesa, entre altres.

A part d’això, s’ofereixen serveis complementaris al col·legiat, com per exemple una auditoria preventiva de riscos personals i patrimonials.

Medicorasse té personal al COMG exclusiu per atendre les teves necessitats. Omple el formulari de contacte o adreça,t a les oficines del COMG i t'atendran en tot allò que necessitis.

Assegurances personals

Entra i descobreix les assegurances de vida, de la llar, del teu vehicle i altres assegurances per tu i pels teus. [+]

Assegurances professionals

La teva responsabilitat professional, el MEL i moltes altres assegurances estan al teu abast. [+]

 

Altres assegurances

Per a tot allò que sigui important per tu. [+]

FORMULARI DE CONTACTE

He llegit i accepto les condicions LOPD-LSSI que s'apliquen a aquesta web

CONTACTE

Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona

972 20 88 00

comg@comg.cat

Dilluns i divendres de 8.30 a 15.00h. Dimarts, dimecres i dijous de 8.30 a 20.00h.
Els tràmits col.legials seran atesos tots els matins i els dimarts i dijous a la tarda.

LOPD-LSSI

D'acord amb la Llei 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades en aquest formulari s'inclouran en un fitxer automatitzat per al seu tractament informàtic amb vista a la tramesa d'informació comercial i general per mitjans electrònics. Així mateix, us informem que podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb els termes que estableix la legislació vigent, enviant un escrit a l'adreça: Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona