Inici / Formació / Beques

Beques

El COMG té assignades unes partides pressupostàries anuals destinades a la formació dels metges. Tant dels metges col·legiats com dels futurs professionals, estudiants de medicina, que hagin apostat per aquesta professió.

Així doncs, el COMG té previstes unes beques anuals que, juntament amb la Universitat de Girona (Udg) i l'Ajuntament de Girona, col·laboren amb la formació, especialització i aprenentatge constant dels metges que atenen i que atendran a la ciutadania el dia de demà.


Beques Joan Bruguera

12.000€ atorgats pel Patronat Joan Bruguera (format pel COMG, Universitat de Girona i Ajuntament de Girona) i convocades anualment per l'Ajuntament de Girona.

Beques "matricula" UdG (2 beques anuals)

El COMG col·labora anualment amb el pagament de dues matrícules d'estudiants de medicina que així ho precisin. La matricula pot ésser de qualsevol dels cursos del grau i la junta del COMG, assessorada pel degà de la facultat, resolt la convocatòria i selecciona dels receptors d'aquestes beques segons les peticions dels estudiants a la mateixa UdG.

Beques "pràcticum" UdG (2 beques anuals)

En els darrers cursos del grau de medicina, igual que en altres sectors i especialitats, és molt important la posada en pràctica de la teoria apresa durant la carrera. És per aquest motiu que el COMG col·labora amb el finançament anual d'estades a l'estranger durant uns mesos de dos estudiants que ho sol·licitin. La Universitat de Girona és l'encarregada de fer la selecció dels beneficiaris d'aquestes beques segons les peticions dels estudiants a la mateixa UdG.

Beques "RESIDENTS MIR" (2 beques anuals)

El COMG aposta per la rotació i aprenentatge dels metges MIR en els diferents hospitals, nacionals o estrangers, per aquest motiu el COMG finança anualment l'estada de dos metges (col·legiats al COMG) a l'estranger per fer la seva rotació en algun hospital de referència que pugui ser de gran ajuda per la formació de bons professionals. La junta del COMG, assessorada pels caps d'estudis de les comissions de docència, resolt la convocatòria i selecciona els beneficiaris d'aquestes beques segons les peticions rebudes.

LINKS D'INTERÈS

FORMULARI DE CONTACTE

He llegit i accepto les condicions LOPD-LSSI que s'apliquen a aquesta web

CONTACTE

Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona

972 20 88 00

comg@comg.cat

Dilluns i divendres de 8.30 a 15.00h. Dimarts, dimecres i dijous de 8.30 a 20.00h.
Els tràmits col.legials seran atesos tots els matins i els dimarts i dijous a la tarda.

LOPD-LSSI

D'acord amb la Llei 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades en aquest formulari s'inclouran en un fitxer automatitzat per al seu tractament informàtic amb vista a la tramesa d'informació comercial i general per mitjans electrònics. Així mateix, us informem que podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb els termes que estableix la legislació vigent, enviant un escrit a l'adreça: Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona