Inici / Altres serveis / Convenis

Convenis

Aquí podràs trobar els descomptes i convenis que el Col·legi de Metges de Girona hem aconseguit pels nostres colegiats, hem classificat els convenis en categories, intentant que la oferta sigui variada i útil.

ESPORTS / HOTELS / LLEURE / SERVEIS / COMPRES

ESPORTS

Pitch and Putt Can Pascual

El Pitch and Putt Can Pascual ha signat un conveni amb el Col·legi Oficial de Metges de Girona oferint, als col·legiats, familiars i treballadors del COMG, preus preferents en tots aquells serveis i activitats d’aquesta empresa dedicada a serveis i activitats d’oci.

Avantatges:
- Green-fess 18 forats laborables: 6,00 € IVA inclòs.
- Green-fees 18 forats festius: 12,00 € IVA inclòs.
- Abonaments mensuals
· Individual: 30,00 € + IVA
· Oferta (mínim 3 persones): 25,00 € + IVA

Per tal de poder gaudir d’aquests avantatges s’haurà de presentar el carnet col·legial.

 

HOTELS

Hotel Guitart Monterrey

Hotel Guitart Monterrey, centre hoteler dedicat a l’hostaleria i restauració a la localitat de Lloret de Mar, ha signat un conveni amb el Col·legi Oficial de Metges de Girona oferint d’aquesta manera avantatges als col·legiats, familiars i treballadors del COMG.

Per tal de poder gaudir dels descomptes que presenta aquest nou conveni, s’haurà de presentar el carnet col·legial.

Avantatges:
 - 15% de descompte en l’allotjament
 - 10% de descompte en tots els tractaments d’spa
 - 10% de descompte en tots els serveis de restauració de l’hotel

 

LLEURE

Estudi 38 Pilates de Martina Blume

Centre que treballa a partir de l'autèntic mètode creat per Joseph Pilates fa més de 80 anys

Amb la voluntat de donar a conèixer aquest mètode d'entrenament físic i mental, l'Estudi 38 Pilates ofereix als col·legiats del COMG, així com als seus treballadors, una classe individual o en grup gratuïta.

La sessió serà de 50 minuts i es realitzarà a les instal·lacions de l'Estudi 38 Pilates al carrer Oriol Martorell i Codina, número 38, de Girona.

Per poder gaudir d'aquesta classe demostrativa gratuïta caldrà que els interessats (col·legiats i treballadors) es posin en contacte amb l'Estudi 38 Pilates, s'identifiquin i reservin l'horari.

És necessari presentar el carnet col·legial.

Viatges Tejedor

Viatges Tejedor ha signat un conveni amb el Col·legi Oficial de Metges de Girona oferint avantatges als col·legiats i treballadors del COMG.

Bonificacions:
 - 6% de descompte en la compra dels paquets turístics de les majoristes considerades per l’Agència com a preferents o autoritzades (consultar la llista a les oficines de l’Agència). Els paquets turístics considerats promocionals com les ofertes especials, podran ser exclosos, o bé, que el percentatge de descompte sigui reduït.
 - 6% de descompte en la compra de creuers, aplicat a la millor tarifa o promoció existent en el moment de la reserva.
 - 8% de descompte al contractar qualsevol paquet turístic de la nostra majorista preferent “AVIOTEL – AVIOTREN”.

*Consulta les condicions dels descomptes al conveni penjat al web del COMG.

Descarregar Condicions conveni

Per tal de poder gaudir d’aquests avantatges s’haurà de presentar el carnet col·legial.

Vivelus

Vivelus és el primer portal d'escapades on es pot decidir l'hotel i les activitats segons el pla. 

Més de 1.000 activitats, 15.000 hotels i 700 escapades  a tot Espanya i Andorra.

Amb aquesta relació, els col·legiats del COMG podran gaudir d'un 10% de descompte en la contractació d'activitats.
Els col·legiats s'hauran de subscriure a una llista donant el seu nom i email. Automàticament podran reservar activitats i hotels amb un codi descompte. El link per donar-se d'alta és el següent: https://goo.gl/8aQu8G  

Per a més informació:
www.vivelus.com
info@vivelus.com
667 618 048

Veure oferta

 

SERVEIS

Associació d'Estudiants de Medicina de la UdG (AEMUdG)

L’objecte d’aquest conveni és establir la col·laboració en els assumptes que ambdues parts considerin d’interès, així com establir els mecanismes per a què els estudiants dels últims cursos de la Facultat de Medicina de la UdG, que formin part de l’AEMUdG, puguin beneficiar-se d'una sèrie d'avantatges i tenir l'accés als serveis que ofereix el COMG en les mateixes condicions que els seus col·legiats. El que es contempla en el present conveni serà d’aplicació, exclusivament, als estudiants de segon cicle de medicina (a partir del 3r curs, quan els estudiants comencen les pràctiques clíniques).

Dins dels serveis i avantatges destaquen:
 - Possibilitat de fer consultes a l’Assessoria Jurídica del COMG.
 - Accés en les mateixes condicions que els col·legiats als serveis financers que ofereix el COMG.
 - Accés en les mateixes condicions que els col·legiats de les ofertes d’assegurances de Fòrum Corredoria d’Assegurances, així com dels serveis que, en un futur, pugui oferir el COMG.
 - Recepció d’informació sobre l’examen MIR i la residència.

 - Etc.

L'alta d’estudiant del COMG és un tràmit voluntari.
Les inscripcions es realitzaran a través de l’AEMUdG, i aquesta les farà arribar a les oficines del COMG per a l’expedició del carnet corresponent que acreditarà al sol·licitant com a estudiant del COMG.

Descarregar Condicions conveni

ERGO-LABORIS SL. Prevenció de Riscos Laborals

Contacte:
Sr. Santi Coll
T: 662.127.229 – 972.22.84.22
Av. Lluis Pericot, 68, baixos
17003 Girona

Descarregar Condicions conveni

 

COMPRES

Fundació Emys

La Fundació Emys té un espai de venta de productes ecològics de proximitat anomenat Selvia (www.selvia.org), i que cal ser-ne soci per a poder comprar els productes ecològics de proximitat.

Amb aquest conveni, els col·legiats podran beneficiar-se de descomptes i avantatges interessants, entre elles: descompte del 50% de la quota de soci de l’any 2013; sortida gratuïta entre alguns dels productors, específica pels col·legiats del COMG; descompte del 10% en els cursos d’agricultura ecològica, en els cursos de cuina i els tallers d’ecoturisme (remeis naturals i ratafia); bonus descompte de 10 euros per una compra mínima de 50 euros; etc.

Descarregar Condicions conveni

Castey 

Castey és una empresa multinacional líder del sector del parament de la llar especialitzada en la fabricació i comercialització de productes de cocció d'alta qualitat.

La seva història es remunta al segle XVI, fet que la converteix en l'empresa del sector més antiga del món. A més de l'experiència i el coneixement adquirits gràcies a aquest llegat extraordinari, la clau dels seus productes és el disseny i la innovació.

Amb aquesta relació, els col·legiats es poden beneficiar de la venda directa des de fàbrica dels lots que podeu veure a continuació.

Els lots tenen un preu exclusiu que no es pot trobar a botigues i estaran disponibles fins a esgotar existències.

Per a més informació:
Juli Fdez.  - Comercial
608 378 517

Veure catàleg