Inici / AgendaTornar

Conferència a càrrec del Sr. Eduald Camps: Pintura segle XXI i figuració al context global

Organitzada per la secció de metges sèniors del COMG

Dia: 26/04/2019
Lloc: Casa de Cultura Girona
Horari: 19.00
Preu: Entrada gratuita

Eudald Camps, Nascut a Ripoll, el 6 de juliol de 1976, llicenciat en Filosofia i en Història de l’Art, és crític d’art del Diari de Girona des de 1999 i comissari independent.
Col·labora —o ha col·laborat— de forma regular en diferents mitjans de premsa especialitzada en art contemporani, també en ràdio (COM i CAT Ràdio) i televisió (TV2), o en  revistes com Papers d’Art de la Fundació Espais d’Art Contemporani de Girona, la Revista de Girona, la revista d’art i filosofia Outer Horizons, la revista cultural Contagi, o la revista Bonart.
Ha estat membre assessor del CONCA entre els anys 2010 i 2011.
Com a docent, ha participat en seminaris i conferències a la UAB, al C.C. la Mercè o a la Universitat Miguel Hernández d’Alacant, entre altres. Ha col·laborat en la programació del Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona.
A nivell bibliogràfic, és autor de nombrosos catàlegs monogràfics i del llibre de fotografia Projeccions, interiors amb artista editat el 2008 per Caixa de Girona.
Va ser responsable de premsa a Catalunya de l’artista Jean Fabre al llarg de l’any 2006.
L’any 2015 va participar com a professor convidat al Corso di Teorie dell’architettura dirigit per Renato Bocchi a la Universitat de Venècia (IUAV).
 

Més informació: web de Eudald Camps