Inici / ActualitatTornar

Èxit del taller 'Òrgans artístics amb aquarel·la i pa d'or'

27/08/2019

El Col·legi de Metges de Girona va acollir el passat mes de juliol la segona sessió del taller 'Òrgans artístics amb aquarel·la i pa d'or", un curs impartit per l'artista plàstica Maria Antònia Mateu Salvà, a través del qual es desenvolupen tècniques per aprofundir en la representació personal dels òrgans com l'ull, el cor, els pulmons o el cervell, a través de l'aquarel·la, el llapis i el pa d'or sobre paper. 

Després d'una primera sessió introductòria per a conèixer els materials amb més detall, en aquesta segona sessió els participants van poder aprofundir i experimentar, més enllà dels materials, amb tècniques per aconseguir altres efectes com la profunditat.

La tallerista destaca que aquest curs també ha suposat un aprenentatge per a ella i s'ha mostrat molt satisfeta amb els resultats de les obres, per la qual cosa, ha reiterat la seva voluntat de seguir oferint aquests cursos als col·legiats i col·legiades gironins. 

Aquestes sessions s'han desenvolupat en el marc de l'exposició individual 'Òrgans i emocions', que l'artista va exposar al mateix Col·legi de Metges durant els darrers mesos. 

Si esteu interessats en realitzar una tercera sessió, responeu el següent qüestionari.

GALERIA D'IMATGES