Inici / ActualitatTornar

El COMG lliura dues beques MIR més, una amb Anima - Protección de Datos

12/03/2019

El COMG ha lliurat dues beques MIR més, una de les quals ha estat gràcies a la col·laboració amb l'empresa Anima - Protección de Datos. La segona beca ha estat finançada íntegrament pel COMG. Els dos afortunats han estat la Dra. Cèlia Caula i el Dr. Josep Iglésias, respectivament.

La Dra. Caula és especialista en cirurgia general i farà la rotació a l'Hospital Chris Hani Baragwanth, a Johannesburg (Sud-Àfrica). El Dr. Iglésias és especialista en cardiologia i ha fet la rotació a l'Icahn Mount Sinai Hospital de Nova York.

Aquestes dues beques MIR se sumen a les 3 ajudes ja lliurades pel COMG, en col·laboració amb Banc Sabadell i Caixa d'Enginyers.

Les beques MIR financen l'estada de metges per fer la seva rotació en algun hospital de referència, nacional o estranger, per a completar la seva formació. La Junta de Govern del COMG, assessorada pels caps d'estudis de les comissions de docència, fa la resolució de la convocatòria i selecciona els beneficiaris d'aquestes beques segons les peticions rebudes.