Inici / ActualitatTornar

S'obre la convocatòria per a la 18a edició dels Premis de Recerca d'Atenció Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure

26/04/2018

Un any més, la Fundació Mutuam Conviure fidel al seu compromís per a la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l’atenció sociosanitària, convoca la 18a edició dels Premis de Recerca d’Atenció Sociosanitària.

La finalitat és premiar un projecte de recerca fet a Catalunya dins els sectors esmentats. Hi poden participar tots els professionals de forma individual o col·lectiva que desenvolupin la seva activitat en aquest àmbit. La dotació total és de 12.000€ a repartir entre dos projectes, un intern del Grup Mutuam i un altre extern.

El Grup Mutuam creu que el treball assistencial s’ha de complementar amb activitats de formació i recerca. D’aquesta manera contribueix a la millora de la qualitat del treball diari i aconseguim un bon desenvolupament professional. Per això us animem a participar presentant projectes dels vostres centres de treball.

S'adjunta el díptic informatiu de les bases de la convocatòria.

Es coneixeran els projectes premiats en el transcurs de la XIII Jornada Sociosanitària per a professionals que també organitza la Fundació Mutuam Conviure i que tindrà lloc el dia 14 de novembre a l’auditori del COMB.

LINKS D'INTERÈS