Inici / COMG / Fòrum Associació de Col·legis Sanitaris

Fòrum Associació de Col·legis Sanitaris

El Fòrum Assocació de Col·legis Sanitaris és una entitat, amb seu al Col·legi Oficial de Metges de Girona, que es va crear el 2010 per aconseguir una aliança estratègica entre els col·legis professionals de l’àmbit sanitari de la demarcació de Girona. Antigament anomenat Fòrum Sanitari, en formen part cinc col·legis sanitaris gironins (medicina, infermeria, fisioterapia, psicologia i veterinaria) i els principals membres de l'organigrama són rotatius anualment, segons els estatuts de l'entitat, entre els cinc col·legis professionals. 

Objectius

  • Col·laborar amb les administracions competents en l’elaboració d’estudis i informes per a la millora del coneixement.
  • Prevenir i promocionar la Salut pública.
  • Promoure la recerca per part dels professionals dels col·legis integrats.
  • Contribuir a la formació específica dels col·legiats professionals integrats pels col·legis (metges, veterinaris, fisioterapeutes, psicòlegs, infermeres).
  • Realitzar estudis relacionats amb els àmbits professionals de cada col·legi.

REVISTES

FORMULARI DE CONTACTE

He llegit i accepto les condicions LOPD-LSSI que s'apliquen a aquesta web

CONTACTE

Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona

972 20 88 00

comg@comg.cat

Dilluns i divendres de 8.30 a 15.00h. Dimarts, dimecres i dijous de 8.30 a 20.00h.
Els tràmits col.legials seran atesos tots els matins i els dimarts i dijous a la tarda.

LOPD-LSSI

D'acord amb la Llei 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades en aquest formulari s'inclouran en un fitxer automatitzat per al seu tractament informàtic amb vista a la tramesa d'informació comercial i general per mitjans electrònics. Així mateix, us informem que podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb els termes que estableix la legislació vigent, enviant un escrit a l'adreça: Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona