Estructura organitzativa

La Fundació Pascual i Prats està constituïda per tres Consells de Gestió:

Consell de Gestió de Formació

Des d’aquest consell de gestió es tramiten els cursos dirigits al col·lectiu mèdic. Les grans línies de treball es fonamenten en:

  • Donar formació de màxima qualitat.
  • Posar els mecanismes necessaris perquè la formació mèdica continuada pugui estar a l’abast de tots els col·legiats i el més descentralitzada possible.
  • Constituir els convenis pertinents amb entitats afins i de formació postgraduada.
  • Omplir buits en formació heterogènia però també necessària, com la informàtica, llengües i altres, difícilment cobertes per proveïdors mèdics.

D'altra banda, aquest consell també és l’encarregat de la gestió i administració dels projectes que qualsevol professional mèdic i/o institució pot aportar. Des de la FPP es gestionen les tasques administratives i comptables que comporta l’execució de qualsevol projecte.

Gestiona el teu projecte amb la FPP (descarrega't el formulari AQUÍ)

Consell de Gestió de Comunicació

Des d’aquest consell es gestiona el conveni de col·laboració amb l’Espai del Metge i de la Salut Rural, situat al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. L'objectiu d'aquest espai és apropar la vida del metge i la salut rural a través de l’organització de jornades i altres activitats obertes a la població en general.

Així mateix el museu té signats convenis de col·laboració amb la Reial Acadèmia de la Medicina de Catalunya i el Col·legi Oficial de Metges de Girona, per rebre assessorament i organitzar activitats conjuntament. A finals de 2005 es va constituir entre els tres municipis de la Vall d’Aro (Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols) una Comunitat de Municipis per a la gestió de l’Espai del Metge Rural, centre adscrit al Museu d’Història.

Consell de Gestió de Solidaritat

És el consell encarregat de la gestió del COMG-Ajuda, projecte dedicat al desenvolupament i suport de projectes sanitaris de cooperació. La seva finalitat és sensibilitzar els metges gironins perquè s’ofereixin a col·laborar en el desenvolupament de projectes humanitaris.