Vacunació COVID19 Metges privada

Has d'indicar el número de col·legiat.
Has d'indicar el NIF.
Has d'indicar el teu nom.
Has d'indicar el teu cognom.
Has d'indicar la teva data de naixement.
Has d'indicar el teu número de telèfon.
Has d'indicar el teu CIP.
Has d'indicar el teu número afiliació a la Seguretat Social.
Has d'indicar el teu codi postal de residència.
Has de seleccionar una especialitat.
Has de seleccionar un exercici.

** S'ha d'indicar un dels dos camps el CIP o NASS
Has d'acceptar les condicions abans d'enviar el formulari.

Declaro que estic interessat en accedir a la vacuna de la COVID19, i per això els confirmo les meves dades:

“Amb la finalitat de donar compliment al Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació:

El Responsable del tractament de les seves dades és el Col·legi Oficial de Metges de Girona (“COMG”), amb CIF: Q1766001J i domicili a Girona, C/ Albareda, 3-5 - CP 17004.

Les dades personals facilitades seran tractades pel Col·legi de Metges de Girona (COMG) amb la finalitat de gestionar una llista de metges col·legiats interessats en que els hi sigui subministrada, en tan que professional sanitari, la vacuna contra la COVID-19, i de comunicar-les al Servei Català de la Salut, a l’Agencia de Salut Pública de Catalunya, o a l’entitat competent que els pugui substituir en l’organització o execució del procés de vacunació indicat.

Les dades personals es conservaran durant el termini que sigui necessari per a gestionar la present sol·licitud i, en tot cas, durant un període màxim de 6 mesos des de la seva presentació.

L'informem que vostè té dret a exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament, portabilitat i a no ser objecte de decisions individuals automatitzades mentre el Col·legi segueix tractant les seves dades.

La base legal per al tractament de les seves dades és el seu consentiment atorgat al clicar la casella d'acceptació de la política de privacitat.

Davant de qualsevol fet que consideri com una infracció de la normativa vigent en protecció de dades, pot formular denúncia per escrit davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o davant l'Agència Espanyola de Protecció de dades (AEPD).

Per a qualsevol dubte o comentari que tingui relacionats amb el tractament de les seves dades personals per part de COMG podrà posar-se en contacte directament amb el Delegat de Protecció de Dades, Anima Protección de Datos, S.L., mitjançant el correu electrònic dpo@anima-lopd.com.

 

Gràcies per registrar-te!