Inici / Serveis professionals / Programa Metges per Metges / Vull fer-me voluntari

Vull fer-me voluntari

Els metges voluntaris en el programa Metges per Metges apliquem els valors de la nostra professió també entre nosaltres: compromís, solidaritat, confiança i altruisme. El nostre objectiu és respondre als companys de professió que demanin assessorament, necessitin suport o sol·licitin ajuda per millorar situacions personals o familiars relacionades amb la salut.

Si vols ajudar a professionals de la medicina com tu, demana informació a la seu del Col·legi Oficial de Metges de Girona. Pots fer-ho trucant per telèfon o omplint el formulari adjunt (persona de contacte: Sra. Teresa Poch).

 

Els teus companys et necessiten i algun dia tu els pots necessitar!

FORMULARI DE CONTACTE

He llegit i accepto les condicions LOPD-LSSI que s'apliquen a aquesta web

CONTACTE

Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona

972 20 88 00

comg@comg.cat

Dilluns i divendres de 8.30 a 15.00h. Dimarts, dimecres i dijous de 8.30 a 20.00h.
Els tràmits col.legials seran atesos tots els matins i els dimarts i dijous a la tarda.

LOPD-LSSI

D'acord amb la Llei 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades en aquest formulari s'inclouran en un fitxer automatitzat per al seu tractament informàtic amb vista a la tramesa d'informació comercial i general per mitjans electrònics. Així mateix, us informem que podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb els termes que estableix la legislació vigent, enviant un escrit a l'adreça: Col·legi Oficial de Metges de Girona · Albereda, 3-5 · 17004 Girona