Inici / AgendaTornar

4a edició dels Premis Bonastruc ça Porta

Dia: 16/05/2019
Lloc: EspaiCaixa. Plaça Poeta Marquina, 10 de Girona
Horari: 19.00
Preu: Gratuït

El Col•legi Oficial de Metges de Girona celebra la quarta edició dels Premis Bonastruc ça Porta per retre homenatge públic a la ​trajectòria professional i dedicació d'aquells metges o equips de metges gironins que han excel·lit en el camp de la medicina. Es tracta d’una iniciativa impulsada l’any 2016 i amb la qual, tenim el propòsit de contribuir al prestigi del col·lectiu mèdic i de donar valor a la dedicació i el compromís dels professionals.

En aquesta quarta edició, i coincidint amb el 10è aniversari de la Facultat de Medicina a Girona, ens proposem també posar el focus en la importància i la definició del model de formació que reben els futurs professionals de les nostres comarques. Durant l’acte de lliurament dels guardons, també es farà entrega de les beques Joan Bruguera de formació mèdica, prerferentment, a la Universitat de Montpeller que atorga la Fundació Joan Bruguera de Girona, una de les entitats més emblemàtiques de Catalunya, i, també, la segona beca e-Health COMG destinada a projectes de recerca i innovació en tecnologies de la salut que atorguem conjuntament amb el Campus Salut de la Universitat de Girona.

L’acte de lliurament dels Premis Bonastruc ça Porta tindrà lloc el dijous 16 de maig a les 19.00 a l’Espai Caixa (Plaça Poeta Marquina, 10, de Girona).

Preguem confirmin assistència posant-se en contacte amb Laura Rivera, secretària de direcció del COMG, mitjançant la següent adreça de correu electrònic: secretaria@comg.cat


 

Programa:

16 de maig de 2019 a les 19.00

Espai Caixa. Plaça Poeta Marquina, 10 Girona

Lliurament de les beques Joan Bruguera a la formació mèdica

Atorgades per la Fundació Joan Bruguera de Girona, formada pel Col·legi Oficial de Metges de Girona, l’Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona

Lliurament de les beques e-Health

Atorgades pel Col·legi Oficial de Metges de Girona en col·laboració amb el Campus Salut de la Universitat de Girona

Conversa: 10 anys de la Facultat de Medicina a Girona

Conversa entre Dr. Ramon Brugada, primer degà de la Facultat i el Dr. Joan San, degà actual, moderada per Josep Puigbó

Lliurament de la 4a edició dels Premis Bonastruc ça Porta

Atorgats pel Col·legi Oficial de Metges de Girona a la trajectòria professional mèdica

Piscolabis


 

DOCUMENTS ADJUNTS