Inici / AgendaTornar

Curs d’aproximació i treball en equip en Incidents de Múltiples Víctimes (IMV)

1a Edició

Dies: 28/02/2019, 05/03/2019
Lloc: Auditori Josep Irla Plaça Pompeu Fabra, 1 17002 Girona Tel. 872 97 50 00
Horari: de 08.30 h a 18.00 h
Preu: Gratuït

El repte d’aconseguir la millor atenció al nombre més gran de pacients en el menor temps possible, no només posa a prova l’habilitat del personal d’emergències sinó la coordinació i organització entre els mateixos recursos sanitaris, el servei coordinador d’urgències i altres institucions de salut i no sanitaris. És per tant molt rellevant l’organització dels equips d’emergència, la formació i l’entrenament.

Des d’aquesta premisa, ha sorgit la 1a edició del Curs d’Aproximació i treball en equip en IMV. Un contínuum Assistencial organitzat des del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) pel Col·legi Oficial de Metges i Col·legi Oficial d’Infermeria de Girona per donar resposta a la necessitat que els mitjans extrahospitalaris i hospitalaris s’organitzin conjuntament i utilitzin un mateix llenguatge a l’hora de gestionar una situació d’Incident de Múltiples Víctimes (IMV).

Curs adreçat a a tots els professionals sanitaris que podem formar part activa en l’atenció de víctimes afectades per un Incident de Múltiples Víctimes (IMV): hospitals, centres de salut, centres d’atenció primària,tècnics transport sanitari, metges i infermers.

Places limitades

 

Veure típtic i programa adjunt

 

 

DOCUMENTS ADJUNTS