Inici / AgendaTornar

Data límit de presentació fotografies per l'edició del calendari 2019

Concurs exclusiu per a metges i farmacèutics col·legiats

Dia: 15/08/2018

Com ja s’ha fet els darrers dos anys, el Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Girona (COFGi) elaborarem un calendari per l’any 2019, aquest any, sota el lema "Què us genera Salut?". 

En el calendari s’incorporaran fotografies representatives dels Actius de Salut i, per a l’elecció de les fotografies, hem organitzat dos concursos fotogràfics. En un d’ells s'escolliran les dotze fotografies que acompanyaran a cada mensualitat i en l’altre la foto de portada, totes les fotos hauran d’estar relacionades amb els Actius de Salut, entesos com als "factors o recursos que milloren la nostra capacitat per mantenir i conservar la salut i el benestar" (http://www.promosalutgirona.org/la-identificacio-dactius-personals-interns-com-a-eina-dintervencio-amb-infants-i-joves/)

 

1er concurs fotogràfic, 1er premi:

Els participants presentaran les obres a través del correu electrònic comg@comg.cat  o cofgirona@cofgi.org, o de forma presencial a les seus col·legials mitjançant un CD.

De totes les obres presentades, s’escolliran les dotze millors fotografies i aquestes s'incorporaran com a imatge il·lustrativa a cadascun dels mesos del calendari. D'entre les dotze fotos seleccionades se n'escollirà una que serà la guanyadora del concurs i el seu autor obtindrà el premi d'un val regal de 150€ en una botiga de productes ecològics i de proximitat.

En aquest cas, hi poden participar tots els metges i farmacèutics col·legiats així com els seus familiars directes que s’hauran de identificar presentant-se com a familiar del col·legiat número xxx, segons correspongui.

Termini de participació

Obertura de convocatòria: 15 de juny 2018

Termini de presentació d’obres: S'amplia el termini fins al 15 d'agost 2018

 

2on concurs fotogràfic, 2on premi:

Els participants hauran d’accedir a la pàgina de Facebook del Grup de Professionals per a la Promoció de la Salut, clicar al “m'agrada” de la pàgina i, seguidament, publicar una fotografia al perfil personal que il·lustri el tema proposat en el concurs (“Què us genera salut?”) juntament a una frase breu que n'expliqui el perquè. Finalment s'haurà d'etiquetar al grup de professionals per la promoció de la salut.

De totes les fotografies penjades s’esdevindrà un únic guanyador, que serà l'autor de la fotografia que aconsegueixi més "m'agrada" a la pàgina de Facebook, i obtindrà com a premi un bateig astronòmic per a dos adults i dos nens, a l'Observatori Astronòmic d'Albanyà (https://www.observatorialbanya.com/ca/experiencies-2-3).

Termini de participació

Obertura de convocatòria: 15 de juny 2018

Termini de presentació d’obres: S'amplia el termini fins al 31 de juliol 2018

 

Per a més informació sobre els concursos, descarregueu-vos les bases de convocatòria.

Molta Sort!!